Kauniečiai pasiruošė šventiniam savaitgaliui | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasiruošė šventiniam savaitgaliui

Artėjant Joninių savaitgaliui, Vilijampolės turgus kauniečius ketvirtadienį pakvietė į specialią vakarinio apsipirkimo fiestą, kuri truko iki 21 val. Miestiečių ir miesto svečių fiestos metu laukė didelės nuolaidos Joninių prekėms, įvairūs išpardavimai, akcijos, degustacijos, o mažųjų turgaus lankytojų – ir nemokami ledai.

„Daugelis apsilankiusiųjų Vilijampolės turguje po 17 val. pirko įvairias vaišes šventiniam savaitgaliui. Vieni pirko iškylai gamtoje šašlykus, kepsnius, vaisius ir daržoves, gėrimus, kiti ieškojo dovanų Jonams ir Janinos. Vaikus, kurie apsilankė šią karštą dieną, vaišinome ledais. , – vardija prekybos miestelio „Urmas“, valdančio Vilijampolės turgų, rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Vakarinės fiestos metu turgus dirbo net trimis valandomis ilgiau nei įprastai, o daugumai Joninių prekių buvo taikomos didelės nuolaidos, vyko įvairūs išpardavimai. Didelė dalis prekybininkų, prieš įsigyjant, ragino paragauti įvairių maisto produktų.

Anot apsilankiusiųjų, tokie renginiai turėtų vykti dažniau, kadangi jie suteikia progą ne tik patogiai, smagiai ir pigiau apsipirkti, bet ir prisideda puoselėjant bendruomeniškumą.

„Didelė dalis pirkėjų, kurie atėjo po 17 val. teigė, kad ilgesnis turgaus darbo laikas turėtų būti nuolat, nes tai puiki proga apsipirkti tiems žmonėms, kurių darbo laikas yra nuo 8 iki 17 val., kaip ir turgaus darbo laikas. Šią idėją vystysime, rengdami vakarinius apsipirkimus prieš didžiąsias metų šventes, t. y. prieš Velykas, Kalėdas ir t. t., – sako Vilijampolės turgaus valdytoja Ieva Sliteris.

Naujoji Vilijampolės turgavietė po stogu, įsikūrusi Varnių gatvėje, veikia nuo 2007 metų. Turgaus teritorija užima daugiau kaip 6500 kv. m., o pirkėjų lūkesčius siekia patenkinti apie 200 prekiautojų. Vakarinio apsipirkimo metu apsilankė 50 proc. daugiau lankytojų negu įprastą dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA