Bebaimiai Rusijos kaskadininkai pranoko žmogaus galimybes (6 video iš Bike Show) | Kas vyksta Kaune

Bebaimiai Rusijos kaskadininkai pranoko žmogaus galimybes (6 video iš Bike Show)

I.Galaunės / organizatorių nuotr.

Neįtikėtinas žmogaus galimybes demonstruojančių kaskadininkų šou sekmadienio pavakare baigėsi 14 -asis „Bike show millenium“. 23 bebaimių iš Rusijos pasirodymas priminė veiksmo filmą, kuriame neįtikėtinu greičiau lekia automobiliai, drąsuoliai ropščiasi pro jų langus ir šoka ant šalia skriejančio kito automobilio, važiuoja degančiais motociklais, patys liepsnoja po čia pat įvykusio sprogimo ar neturėdami jokių apsaugų šoka net iš 55 metrų aukščio. Šuolius jie atlieka ne tik po vieną, bet ir dviese – šokdami ant tos pačios pripučiamos platformos. O tai itin pavojinga. Todėl kaskart kaskadininkui atliekant triuką jam padeda 4 žmonės, kad būtų išvengta skaudžių pasekmių.

Kauniečiai išvydo ir du įspūdingiausius rusų triukus- įsibėgėjęs, be jokių specialių sutvirtinimų, standartinis automobilis Volvo užvažiuoja ant pakylos, skrieja oru ir verčiasi. „Niekada nežinai kuo tai baigsis, nes to surepetuoti neįmanoma. Kiekvienam pasirodymui naudojamas vis kitas automobilis, mat po kiekvieno triuko transporto priemonę reikia išgabenti į metalo laužą“, – sakė kaskadininkų grupei vadovaujantis Igoris Proninas.

Rusų pasirodymą vainikavo itin pavojingas pasirodymas-ant beveik 100 km/ val skriejančio automobilio stogo stovintis kaskadininkas peršoka iki 800 laipsnių įkaitusią degančią konstrukciją ir vėl nusileidžia ant mašinos stogo.

„Master“ komandos nariai atliko tokius triukus, kurie realiai nefilmuojami net statant Holivudo filmus. Ten įspūdingi efektai sukuriami kompiuterinėmis programomis, o Kaune viskas vyko gyvai- ugnis, sprogimai, milžiniškas greitis. Igoris Paninas ne kartą paminėjo, kad daugelio jų atliekamų triukų nesiryžta pakartoti net geriausi kitų šalių kaskadininkai, o čia juos atliko ne tik vyrai, bet ir dvi moterys.

Kaskadininkų iš Rusijos pasirodymus ir kitus vaizdus, užfiksuotus per dvi „Bike Show Millennium” dienas, žiūrėkite „Kas vyksta Kaune” komandos parengtuose video siužetuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA