„Senamiesčio žiogo” sezonas atidarytas šeštadienio vakarą (koncerto vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

„Senamiesčio žiogo” sezonas atidarytas šeštadienio vakarą (koncerto vaizdo įrašas)

Šeštadienio vakarą kauniečiai susirinko į septintojo dainuojamosios poezijos festivalį „Senamiesčio žiogas”. Koncerte šį vakarą „Ryšių kiemelis 837” vykusiame koncerte pasirodė Ieva Narkutė, Aidas Giniotis, Vincent Long iš Didžiosios Britanijos ir Stefan Rausch iš Austrijos. „Kas vyksta Kaune” šį renginį transliavo tiesiogiai, koncerto nematę gali žiūrėti vaizdo įrašą.

Prieš pasirodymą viena iš „Senamiesčio žioge” dalyvaujančių atlikėjų Ieva Narkutė sakė, kad tikisi atsipalaidavusios ir muzikai atsidavusios publikos.

„Manau, kad pro sidabrinius debesis ims šviesti saulė, ir susmeigs spindulius mums visiems į akis, ir žiūrėsim vieni į kitus prisimerkę, ir skambės muzika, ir kažkas gers vyną, o kažkas – vandenį, ir lakstys aplink vaikai, ir gal net kas nors šyptels tam, kurio nepažįsta, ir mes pagalvosim, kad tokios vasaros dienos ir turi būt, ir tyliai tikėsimės, kad šitas lengvumas nesibaigs praėjus koncertui.”

Šį sezoną numatyti penki koncertai. Visi koncertai vyks „Ryšių kiemelyje 837”.

Antrasis koncertas vyks birželio 27 dieną. Koncerte pasirodys Domantas Razauskas ir grupė, Neda ir Olegas Ditkovskis, studentų grupė iš Vilniaus „Už ačiū”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA