Užkariauja „Facebook“: lietuviai, prisistatantys gražiausiais šalyje | Kas vyksta Kaune

Užkariauja „Facebook“: lietuviai, prisistatantys gražiausiais šalyje

delfi.lt 2015/06/21 10:10
Facebook nuotr.

Prieš dvejus metus socialiniame tinkle „Facebook“ įkurta grupė „Lietuvos gražiausi“ šiuo metu buria daugiau nei 53 tūkst. jaunuolių.

Į šią grupę jie patys siunčia savo nuotraukas ir renka „laikus“ bei komplimentus.

Puslapio idėją sumaniusi ir šiuo metu jį administruojanti šešiolikmetė Brigita DELFI sakė, kad mintis apie tai jai kilo, nes norėjo pasidžiaugti gražiai atrodančiais lietuviais.

Bet kokia nuotrauka nepateks

Paklausta, ar yra kokie kriterijai, kurių neatitikus tavo nuotrauka nebus paskelbta, mergina pripažino, kad tam tikros taisyklės iš tiesų galioja.

„Na, visi žmonės yra savotiškai gražūs, bet į šį puslapį sunku patekti, nes yra kriterijų. Nuotrauka turi būti kokybiška ir kuo originalesnė. Žmogus toje nuotraukoje būti tvarkingas ir, aišku, aplinka irgi kažkiek lemia“, – sakė Brigita.

Bene svarbiausias kriterijus – nuotraukos įkeliamos tik tų, kuriems yra daugiau nei 14 metų. Dažniausiai savo atvaizdus grupėje skelbia 14-17 metų jaunuoliai.

Leidžia pasidžiaugti gražiais lietuviais

Puslapio įkūrėja pripažino, kad daliai žmonių šis projektas gali būti įžeidus – „ jei siųsdamas nuotrauką žmogus nepatenka į mūsų puslapį jau galvoja, kad jis negražus yra“, tačiau patikino, kad tai – tik smagus projektas.

„Šis projektas yra geras, nes kiti žmonės pamato, kokių yra lietuvių“, – sakė mergina.

Tiesa, ji pastebėjo, kad ne visi lietuviai yra sąžiningi.

„Lietuviai mėgsta apsimetinėti kitais žmonėmis iš užsienio, kuria netikras anketas, siunčia mums nuotraukas“, – pasakojo Brigita, tačiau patikino, kad administratoriai stengiasi tokias nuotraukas pastebėti iš karto ir į grupę jų nekelia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA