Kaunietis užfiksavo policijos pareigūnų darbą: va čia – ginti, saugoti, padėti! | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis užfiksavo policijos pareigūnų darbą: va čia – ginti, saugoti, padėti!

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.
Dalintis:

Trečiadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje vyras pasidalijo vaizdu, kuriame matyti, jog Kauno policijos pareigūnai sustojo padėti kitam automobiliui. Kaip teigiama įraše – „pakeičia moteriai su vaiku nuleistą automobilio ratą“.

Respect (pagarba – red. past.), kad nebijo išsipurvint ir pakeičia moteriai su vaiku nuleistą ratą“, – naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje pastebėtu vaizdu dalijosi vyras.

Po pasidalintu vaizdu pasipylė įvairūs komentarai: vieni stebėjosi, kodėl automobilio ratas keičiamas ant šaligatvio, kiti – pritarė, kad policijos pareigūnai nusipelnė pagarbos.

„Va čia skaitosi GINTI, SAUGOTI, PADĖTI!!! Daugiau tokių pareigūnų kelyje ir jie tikrai taps pareigūnais! Tikrai yra gerų policininkų.

Mums Šakiuose du policininkai padėjo stumti mašiną. Iš paprastų žmonių niekas nesustojo ir tik jų ekipažas sustojo mums padėt. PASIRODO, būna ir gerų. Europoje nenuostabu. Super, kad Lietuvoje atėjo kita policijos karta“, – rašoma komentaruose.

422
408
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.