Kauno policijai – dar viena padėka | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno policijai – dar viena padėka

Asociatyvi / Kauno AVPK nuotr.
Dalintis:

Į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytoja, kuri norėjo perduoti padėką Kauno policijos pareigūnams.

„Prieš daug metų teko dukrą vežti į Kauną laikyti egzamino. Atsitiko taip, kad pasukau į priešpriešinę eismo juostą, nepastebėjau ženklo tamsoj, kad čia eismas ratu. Tuoj prisistatė policijos pareigūnai.

Pasakysiu vieną – Kauno policijoje dirba žmonės, kurių vardus visada minėsiu tik iš didžiosios raidės! Nuostabūs policijos pareigūnai! Jie ne tik mane „ištraukė“ iš keblios situacijos, bet ir padėjo be incidentų nuvykti prie dukros kolegijos. Ačiū jiems, žmonėms, kurie buvo tikri policijos pareigūnai! AČIŪ“, – dėkojo skaitytoja Vida.

Prieš kelias dienas kauniečiai džiaugėsi policijos pareigūnų neabejingumu padedant į nelaimę papuolusiai vairuotojai. Pareigūnai padėjo moteriai pasikeisti nuleistą padangą.

87
151
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.