Kaunietis dėkoja „Kauno autobusų“ vairuotojui: jūs fantastiškas – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis dėkoja „Kauno autobusų“ vairuotojui: jūs fantastiškas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo Lino istorija, nutikusi po vienos įprastinės kelionės autobusu Kaune.

„Situacija mažai įtikėtina, bet ji reali!“ – pradėjo Linas.

Jis papasakojo, jog balandžio 26 d. vyko į darbą 40 maršruto autobusu. „Pravažiuoti reikia beveik nuo maršruto pradžios iki galo – užtrunka apie 35 minutes.

Važiavau atsisėdęs visą kelionę, sėkmingai nuvykau iki darbo vietos paskutiniame autobusų sustojime. Išlipau. Pradėjau dirbti“, – teigė vyras.

skaitytojo Lino teigimu, apie 10 valandą ryto, kai jis pradėda dirbti, dauguma autobusų vairuotojų turi pertrauką. Todėl būtent galutinėje stotelėje esančioje užkandžių parduotuvėje, kurioje dirba Linas, dažnai apsilanko ir „Kauno autobusų“ vairuotojai.

„Matyt sutapo taip, kad vairuotojui pertrauka. Nežinau, kaip jis parduotuvėje atpažino mane (…), tačiau priėjo ir paklausė, ar nieko nepamečiau ir parodė mano piniginę. Pasižiūrėjau – tikrai mano. Pasakiau – AČIŪ. O jis pasakė: „radau autobuso gale“.

Noriu labai padėkoti autobuso vairuotojui – Jūs fantastiškas. „Kauno autobusams“ – kad kiekvienas būtų toks.“ – gražų nutikimą pabaigė pasakoti skaitytojas.

171
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.