Skaitytojas nufilmavo naują gatvę Kaune | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas nufilmavo naują gatvę Kaune

Dalintis:

Petrašiūnuose gyvenantis „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas savaitgalį įvertino Pietrytinio aplinkkelio statybų pažangą. Vyras statybvietę aplankė dviračiu, apžiūrėjo savo akimis ir nufilmavo.

Vaizdo įrašas šeštadienį apie vidurdienį patalpintas „Facebook“ puslapyje „Mano Petrašiūnai“. Įrašą skaitytojas taip pat atsiuntė naujienų portalui.

„Keista, anksčiau miškas buvo, dabar bus kelias“, – trumpai vaizdą pakomentavo kaunietis.

Primename, kad dabartiniai Pietrytinio aplinkkelio tiesimo darbai vykdomi dviem etapais. Ateities plento ir T. Masiulio gatvės ties Kauno hidroelektrine jungtį už 14,6 mln. eurų stato UAB „Kauno keliai“. Ateities plento tęsinį nuo Palemono iki M. Gimbutienės gatvės ta pati įmonė įsipareigojo pastatyti už daugiau nei 7,5 mln. eurų.

VTPSI šiemet nustatė tam tikrus aplinkkelio projektavimo pažeidimus. Daugiau apie tai skaitykite čia.

109
17
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.