Autobuse pakliuvo į konflikto sūkurį: tokie vyrai gadina tautos įvaizdį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Autobuse pakliuvo į konflikto sūkurį: tokie vyrai gadina tautos įvaizdį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Šeštadienį autobusu važiavusi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja tapo nemalonaus incidento liudininke. Anot moters, įkaušęs vyras prisikabino prie galimai indų tautybės žmogaus – šis rėžė atgal ir operatyviai pasišalino iš transporto priemonės.

„57G autobusu važiuojant iš „Urmo“ į stotį įvyko incidentas – lietuvis užsipuolė užsienietį. Tokie išgėrę piliečiai daro gėdą vyrų giminei. Spirt tokius lauk ir nežaist, gerai, kad užsienietis davė grąžos, tokiam dar ir aš pridėčiau. Išskyrėm, bet labai rankas niežtėjo, tai dar kartą puolė. Jei taip niežti, tai kasykis ir nekišk nagų, kur nereik. Tokie tik prieš silpnesnius ereliai, o kur reik, tai apipešioti viščiukai pasirodo. Fu, kiek ne vyrų, o šiukšlių pasitaiko.

Kaip supratau, žmogus buvo indas, dėvėjo galvos apdangalą. Užkliuvo mušeikai tik dėl tautinių skirtumų. Lietuvis visaip triukšmavo, sakė, kad jų nemėgsta. Tas užsienietis ramiai sėdėjo, o lietuvis visus tildė. Antrą kartą užpuolė, tai užsienietis apsigynė ir durims atsidarius išbėgo. Paskui tam parazitui sakiau, gavai grąžos ir nešdinkis lauk. Nebijojau, nes pati buvau pasiruošus skelt. Įvaizdį tautos gadina.

Užsienietis tikrai ramiai sėdėjo, daug žmonių buvo ir matė. Tas asilas iš galo atėjo ir puolė. Tai ką, tokį padarą dar paglostyt gal? Nežinau, kodėl anksčiau vairuotojas neišmetė lauk, sakėm, kad tokie autobusu negali važiuot. Lietuvis kaltas, o jei užsienietis gindamasis ir sudavė, tai jo teisė. Aš tą patį padaryčiau, neleisčiau, kad girtas padugnė mane daužytų. Turi būt tvarka. Jei pats puola, paskui negali skųstis“, – nemalonų šeštadienio nuotykį nupasakojo skaitytoja.

203
362
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.