Nutaikęs objektyvą į krepšininko žmoną, fotografas sulaukė vėlyvo skambučio | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nutaikęs objektyvą į krepšininko žmoną, fotografas sulaukė vėlyvo skambučio

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Penktadienį draugiškose krepšinio rungtynėse tarp Lietuvos ir Nyderlandų rinktinių dirbęs fotografas sulaukė keisto akibrokšto. Naktį jam paskambinęs vyras užprotestavo nuotraukos publikavimą ir savo poziciją esą pastiprino necenzūrinių žodžių tirada.

„Šiandien fotografavau Lietuvos rinktinės rungtynes prieš Nyderlandus ASG arenoje. Viskas kaip visada, kašis, žiūrovai ir t. t. Tarp žiūrovų pamačiau vieno labai turtingo krepšininko žmoną, sėdinčią kokioje ketvirtoje eilėje. Užsidėjau 70-200 mm ir galvoju nufotkinsiu, kaip palaiko savo mylimą vyrą. Gražu gi, ane.

Moteriškė parodė nenorą fotografuotis, tai ką jau čia galvoju, nenori nereikia, nedėsiu tos nuotraukos, juolab, kad didelės vertės nesukurs ta nuotrauka. Tai kaip ir viskas ok, sufotkinau kašį iki galo, grįžau namo, guliu lovoj ir skambina nepažįstamas numeris. Atmetu. Po sekundės vėl skambina. Pakeliu.

„Su Luku kalbu?“ kreipiasi piktai vyras balsu kaip tokio vieno labai turtingo krepšininko, kur už jūrų marių žaidžia. „Tai prisidirbai arenoje, atsukau visus arenos kamerų įrašus, kam lendi į privačią erdvę (šitas labai juokingas), baigsis blogai, pamatysi.“ Supažindinau jį su situacija, kad ponia išreiškė nenorą būti nufotografuota, todėl ta nuotrauka nebuvo niekur publikuota.

Tada sekė šešios pasikartojančios su rusiškais intarpais frazės „tai pabandyk įdėt tą nuotrauką“. Dar kartą jam pasakiau, kad būčiau norėjęs, seniai ta fotkė būtų įdėta. Tai va ir sutrukdė man miegą, skambinės dar man čia naktį į privačią telefono erdvę. Ot koks“, – socialiniame tinkle šeštadienį po vidurnakčio nupasakojo vieno didžiųjų Lietuvos naujienų portalų fotografas.

34
73
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.