Pirkėjų kova Kauno parduotuvėje: prie druskos pastatyta net apsauga (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pirkėjų kova Kauno parduotuvėje: prie druskos pastatyta net apsauga (papildyta)

O. Truskausko ir DELFI nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas
Dalintis:

Trečiadienio rytą „Iki” parduotuvėje apsilankęs kaunietis pateko beveik į mūšio lauką – pirkėjai nepasidalino druska. Tuo metu „Iki” atstovė teigė, kad padidintos apsaugos druskai nėra, o prie šios prekės buvo tik laikinas susibūrimas.

„Kova dėl druskos vyksta, paletę druskos išnešė akimirksniu. Prie druskos pastatyta net apsauga. Veiksmas Girstučio „Iki” parduotuvėje”, – trečiadienį apie 10 val. pranešė skaitytojas.

„Iki” parduotuvė / O. Truskausko nuotr.

Papildyta 14.14 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo prekybos tinklo „Iki” Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, parduotuvėje druskos apsaugos darbuotojai nesaugo.

„Jokių muštynių ar stumdymosi nebuvo. Prie paletės su druska susirinko vienu momentu gal penkios senyvo amžiaus moterys, pro šalį ėjo apsaugos darbuotojas ir sustojo pažiūrėti. Netrukus minia išsiskirstė”, – situaciją komentavo V. Budrienė.

5
30
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.