Juodasis vamzdis vėl atsivėrė: visa pakrantė trenkia mazutu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Juodasis vamzdis vėl atsivėrė: visa pakrantė trenkia mazutu

Dalintis:

Įsibėgėjus sekmadieniui „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai fiksuoja naftos produktų išsiliejimą miesto centre. Anot kauniečių, apie situaciją pranešta tarnyboms, bet per pusantros valandos situacija nepasikeitė.

„Ties geležinkelio tiltu iš vamzdžio bėga tepalai i Nemuną. Kvapas ir dėmės iki „Žalgirio“ arenos. 112 informuota“, – šiandien, apie 10.30 val., nurodė portalo skaitytojas.

Apie 11 val. teigiamo postūmio jis nematė: „Tarnybos nereaguoja, visa pakrantė smirda mazutu, teršalai bėga iš vamzdžio ties geležinkelio tiltu Karaliaus Mindaugo prospekte.“

Kiti skaitytojai naftos produktų dėmes Nemune tebefiksavo gerokai po vidurdienio. Upė teršalus nuo geležinkelio tilto nunešė iki pat Aleksoto tilto Senamiestyje.

Daugiau apie šį teršalus periodiškai plukdantį vamzdį skaitykite čia.

55
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.