Kauno mokykla išradingai siunčia palaikymą jauniausioms olimpietėms | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno mokykla išradingai siunčia palaikymą jauniausioms olimpietėms

Kauno Valdorfo mokykla / Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Jauniausios Pekino žiemos olimpinėse žaidynėse dalyvaujančios lietuvės sulaukė Kauno Valdorfo mokyklos darbuotojų ir mokinių palaikymo. Į gražią palaikymo akciją ugdymo įstaiga kviečia jungtis ir kitus.

„Norime pasidalinti palaikymo akimirka. Kauno Valdorfo mokyklos vaikai, paskatinti fizinio ugdymo mokytojos, sudėjo olimpinius žiedus. Garsiai tardami „Citius”, „Altius”, „Fortius”, taip siųsdami palaikymą jauniausioms Lietuvos sportininkėms Pekino olimpiadoje. Labai jomis didžiuojamės.

Kviečiame prisijungti ir kitas mokyklas palaikyti žiemos olimpiadoje dalyvaujančius sportininkus”, – raginimu dalinasi skaitytoja.

Kauno Valdorfo mokykla / Skaitytojos nuotr.
156
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.