Kaune automobiliai tapo važinėjančiomis pusnimis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaune automobiliai tapo važinėjančiomis pusnimis

/ Skaitytojo Lauryno nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai fiksuoja komišką, bet tuo pačiu ir pavojingą situaciją Kauno gatvėse, automobilius tingintys nusivalyti vairuotojai kelia pavojų savo ir aplinkinių saugumui.

„Kaip jos važiuoja nieko nematydamos, trukdo eismą, kelia pavojų sau ir aplinkiniams, nekalbu kaip pavojinga kirsti pėsčiųjų perėja, kai toks vairuotojas nieko nematydamas važiuoja per ją“, – stebėjosi skaitytojas Laurynas.

„Visa masina užpustyta, galimas matomumas tik per priekinį langą. Šoniniai ir tie užpustyti, ir tokių automobilių mieste pilna važinėjasi. Iki žiemos galo tikrai tokios mašinos vairuotojas nutrenks žmogų perėjoje, net neabejoju. O pagal KET, kiek suprantu, nevalytus, purvinus automobilius baudžia“, – mintimis dalijosi jis.

44
100
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.