Smarki avarija Muravoje: du asmenys išvežti į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Smarki avarija Muravoje: du asmenys išvežti į ligoninę

Pirmadienio vakarą pranešta apie dviejų automobilių susidūrimą Muravoje. Po smarkios avarijos du asmenys išvežti į ligoninę.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje kaunietis, pastebėjęs sujudimą, dalijosi vaizdais iš Muravos sankryžos. Nuotraukose matyti į įvykio vietą atskubėjusios gausios policijos, greitosios medicinos pagalbos ir ugniagesių pajėgos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, Muravoje įvyko „Toyota“ ir „Audi“ automobilių susidūrimas, po kurio prireikė ir medikų pagalbos.

„18.38 val. gautas pranešimas, kad įvyko eismo įvykis. Susidūrė du automobiliai – „Toyota“ ir „Audi“, juos vairavo vyrai.

Iš „Toyota“ automobilio į gydymo įstaigą išvežtas vairuotojas ir keleivė. Avarija įvyko, nes kažkuris vairuotojas kažkurio nepraleido. Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs“, – įvykį pakomentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinti gydytoja patikslino, jog į gydymo įstaigą atvežti du asmenys – „Toyota“ automobilį vairavęs vyras ir keleivio vietoje sėdėjusi jo žmona.

„Vyriškiui nustatyti rankos kaulų lūžiai, o moteris nuo smūgio jautė kaklo, nugaros skausmą. Galvos traumų nėra, jie buvo sąmoningi“, – komentavo budinti Kauno GMPS gydytoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA