Smarki avarija Kaunas-Prienai kelyje: susidūrė 4 automobiliai | Kas vyksta Kaune

Smarki avarija Kaunas-Prienai kelyje: susidūrė 4 automobiliai

Šeštadienio popietę kelyje Kaunas-Prienai susidūrė 4 automobiliai, įvykio vietoje dirba ugniagesiai, medikai ir policija.

„Didelė avarija neseniai įvyko Kaunas-Prienai kely, posūkis į Pakuonį. Susidūrė 4 automobiliai. Gaisrininkai ir greitoji jau atvyko, o policija važiuoja į įvykio vietą“, – 12.28 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčio ugniagesio duomenimis, Kaunas-Prienai kelyje iš tiesų susidūrė 4 lengvieji automobiliai, prispaustų žmonių nebuvo, tad ugniagesių pagalbos neprireikė.

Anot budinčio ugniagesio, nelaimės dalyviai patyrė šoką, jais rūpinasi Greitosios medicinos pagalbos medikai.

Eismo aplinkybes aiškinsis policijos pareigūnai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šiandien Birštone penktą kartą rengiamas diskusijų festivalis „Būtent!“. Dėl avarijos gali formuotis spūstys.

Papildyta 15.31 val.

Alytaus apskrities policijos duomenimis, Prienų r., Išlauže, ties nusukimu į Pakuonį, susidūrė automobiliai „VW Passat“, „Peugeot“, „Volvo“ ir „BMW“.

Kaip skelbia Delfi.lt, pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai „VW Passat“ stovėjo pagrindiniame kelyje, laukdamas galimybės pasukti į kairę.

Į jo galą rėžėsi ta pačia kryptimi važiuojantys „Peugeot“, „Volvo“ ir „BMW“.

Per avariją nukentėjo moteris, važiavusi automobilyje „Peugeot“. Jį dėl sumušimų nuvežta į ligoninę.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA