A. Sabonio mama išlydėta į paskutinę kelionę: amžinojo poilsio atguls Karmėlavos kapinėse | Kas vyksta Kaune

A. Sabonio mama išlydėta į paskutinę kelionę: amžinojo poilsio atguls Karmėlavos kapinėse

DELFI, Kas vyksta Kaune 2023/05/11 13:56
M. Sabonienės laidotuvės / R. Tenio nuotr.

Antradienį buvo pranešta apie krepšinio legendos Arvydo Sabonio mamos mirtį. Milda Sabonienė anapilin išėjo sulaukusi 84-erių, ketvirtadienį į Karmėlavos kapinės ją lydi būrys žinomų veidų.

Palydėti į amžinąją kelionę A. Sabonio mamos atvyko būrys artimųjų, taip pat Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, vicemeras Mantas Jurgutis, treneris Ramūnas Butautas, žurnalistas Vidas Mačiulis, krepšinio pasaulio atstovai.

Amžinojo poilsio M. Sabonienė atguls Karmėlavos kapinėse. M. Sabonienė pirmadienį netikėtai buvo išvežta į Kauno klinikas, kur ir užgeso jos gyvybė, skelbė lrytas.lt.

Kiek vėliau detalesne informacija apie atsisveikinimą socialiniuose tinkluose pasidalijo krepšinio pasaulio legenda Vidas Mačiulis.

„Mildos Sabonienės palaikai, šiandien, trečiadienį 13 val. pašarvoti „Tylos namų“ (Jonavos g. 220, Kaunas) „Nemuno“ salėje. Gegužės 11-tąją, ketvirtadienį, 8 val. Šv. Apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje už velionę aukojamos Šv. mišios. Karstas išnešamas 13 val. Laidojimas Karmėlavos kapinėse“, – rašė jis.

A. Sabonis 2013 metais palaidojo ir tėtį Andrių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA