Sukūrė mažą kalėdinį stebuklą tiems kurie ir per šventes yra pasiruošę apsaugoti kitus | Kas vyksta Kaune

Sukūrė mažą kalėdinį stebuklą tiems kurie ir per šventes yra pasiruošę apsaugoti kitus

Renginių organizavimo komanda „Harmonija“ gruodžio 15-16 dienomis, Kauno miesto gyventojus ir svečius – sukvietė į koncertą „Muzikinė dėžutė“. Šių koncertų metu, solistai tapo tarsi gyva muzikine dėžute. Lankytojams įmetus monetą į kalėdine atributika papuoštą dėžutę – nuskambėdavo jų pageidaujama daina iš „Muzikinio meniu“.

Kaip nurodoma iniciatyvos organizatorių pernešime, surinkti pinigai dviejų koncertų metu, buvo skirti valstybės tarnautojams. Medicinos darbuotojai, kurie rūpinasi mūsų sveikata, policininkai – užtikrinantys mūsų saugumą ir ugniagesiai, kurie ištikus nelaimei skuba į pagalbą – nusipelnė ypatingo dėmesio šventinio laikotarpio metu.

„Kai kurie valstybei ir žmonėms tarnaujantys žmonės, negali būti su savo šeimomis Šv. Kūčių vakarą ar Šv. Kalėdų rytą. Kai diskutavome su komanda, kam galėtumėm skirti renginių metu surinktus pinigus, labai palietė mintis, kad yra žmonės, kurie dirba visų mūsų labui ir nepraleidžia švenčių su pačiais artimiausiais žmonėmis. Būtent dėl to nusprendėme juos pasveikinti ir aplankyti. Norėjome, kad jie jaustųsi svarbūs ir palaikomi” – dalinasi vienas iš komandos įkūrėjų, Gytis Murauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA