Su žinomos dainininkės buvusiuoju poruojama G. Alijeva: bet kuriam vyrui su manimi susitikti pavojinga | Kas vyksta Kaune

Su žinomos dainininkės buvusiuoju poruojama G. Alijeva: bet kuriam vyrui su manimi susitikti pavojinga

delfi.lt 2020/06/05 09:03
Goda Alijeva / DELFI nuotr.

Jau kurį laiką sklinda kalbos, kad grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva susitikinėja su dainininkės Mios Pilibaitytės buvusiu vyru, skandalinguoju verslininku Nerijumi Antanavičiumi.

Žiniasklaida šiuo klausimu kreipėsi į Godą, kuri minėtą žinią prilygino gandams. „Čia gandai… Aš galvoju, kad dabar bet kuriam vyrui yra pavojinga su manimi susitikti, nes yra automatiškai klijuojama etiketė. Tai yra nesmagu, bet aš nesuku galvos. Yra, kaip yra“, – kalbėjo G. Alijeva.

Paklausta, ar galėjo būti taip, kad ją, susitikusią su Nerijumi, pastebėjo pašaliniai žmonės, kurie ir paskleidė žinią, ji sakė: „Net nežinau, kas kaip ir ką ten interpretuoja. Man nelabai įdomu, aš esu laisva moteris ir neturiu antros pusės. Tad aš tikrai nesuku sau galvos, kas ką čia galvoja ir interpretuoja.“

Vis dėlto moteris neslepia, kad po skyrybų su savo vaikų tėvu, buvusiu krepšininku Rolandu Alijevu jau yra išsigydžiusi visas širdies žaizdas ir yra pasiruošusi naujiems jausmams.

„Faktas, kad aš buvau pasimatymuose ir tai, manau, yra normalu, – sakė ji ir, sulaukusi klausimo, ar jos širdyje – ramu, sutiko paatvirauti. – Jau seniai man širdy ramu. Tiesiog turi pasimaišyti tinkamas žmogus ir tiek. Nepaskubinsi tokių dalykų. Na, o šiaip į pasimatymus vaikščioti tik dėl to, kad vaikščioti… man nepriimtina. Tikrai negaištu laiko pasimatymams, kurie, iškart matau – niekur nenuves. Nieko gyvenime nėra brangiau už asmeninį laiką.“

Prakalbus apie žūtbūtinę santykių paiešką, kuomet moteris po skyrybų lieka vieniša arba iki tam tikros nusistatytos amžiaus ribos neatranda antrosios pusės, G. Alijeva laikėsi tvirtos nuomonės: „Nereikia verstis per galvą.“

„Manau, kad tokiuose dalykuose iš viso nereikia skubėti. Jeigu atsiranda tinkamas žmogus, tada puiku. Tiesiog reikia išlaukti. Nereikia pulti į pirmus pasitaikiusius santykius ir savęs dalinti bet kam. Nereikia bijoti būti vienoms. Šiais laikais apskritai mes, moterys, tikrai esame savarankiškos, pilnai save ir vaikus aprūpinančios, išsilaikančios. Mums nėra būtinybės žūt būt pašonėje turėti vyrą tik dėl kitų žmonių akių ar dėl kvapo lovoje“, – kalbėjo žinoma kaunietė.

Praėjusią savaitę Godos socialinio tinklo paskyroje kilo diskusija – ar vyras privalo pasimatymo metu sumokėti už jųdviejų vaišes restorane. Moteris, pasisakiusi, kad iš pagarbos vyriškiui net nesitrauktų savo piniginės, sukėlė tikrą audrą. Sulaukusi nemažai skirtingų nuomonių, savąją plačiau išdėstė ir „Delfi“. Tačiau net po pasirodžiusio straipsnio, Goda neslepia – reakcijų sulaukia iki šiol.

„Kartas nuo karto vis dar parašo ir vyrai, ir moterys. Ypač didelė banga kilo, kai pradėjau apie tai kalbėti, o dabar jau šiek tiek viskas aprimo. Bet galiu pasakyti, kad sulaukiau daugiau palaikymo nei neigiamų komentarų. Juk tai yra elementarus etiketas. Juk čia kalbama ne apie prašymą nupirkti mašiną“, – „Delfi“ sakė pašnekovė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA