Paaiškėjo su koronavirusu kovojančių Kauno klinikinės ligoninės medikų tyrimų rezultatai | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo su koronavirusu kovojančių Kauno klinikinės ligoninės medikų tyrimų rezultatai

Kauno klinikinės ligoninės nuotr.

Kauno klinikinės ligoninės medikams penktadienį atlikta 50 testų dėl COVID-19, o šeštadienį paaiškėjo, kad visi jie neigiami.

„Mes labai laukėme, kuomet prasidės medicinos darbuotojų testavimas dėl COVID-19 infekcijos. Aš labai džiaugiuosi, kad viso Infekcinių ligų klinikos kolektyvo, 50 asmenų, tyrimai yra neigiami. Tai akivaizdus įrodymas, kad mūsų kolektyvas dirba su saugiomis priemonėmis ir saugiomis sąlygomis“, – komentavo LASMU Infekcinių ligų klinikos vadovė, Kauno klinikinės ligoninės infektologė prof. Auksė Mickienė.

Kaip rašoma kauno klinikinės ligoninės pranešime žiniasklaidai, šiuo metu dėl COVID-19 namuose gydosi viena Kauno klinikinės ligoninės slaugytoja, kuriai liga kovo 26 d. diagnozuota turint nedarbingumo pažymėjimą. Pirminiais duomenimis, ji užsikrėtė ne ligoninėje, o nuo savo sergančio sutuoktinio, kuris yra tolimųjų reisų vairuotojas.

Šiuo metu Lietuvoje nustatyti 394 ligos atvejai, septyni žmonės mirė, 1 ligonis – pasveiko. Sergamumo situaciją Lietuvoje galite stebėti nuolat atnaujinamame žemėlapyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA