„Žalgirio“ arenoje susirinkusi minia persikėlė į devintąjį dešimtmetį | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje susirinkusi minia persikėlė į devintąjį dešimtmetį

R. Tenio nuotr.

„Žalgirio“ arena sugrįžo į devintąjį dešimtmetį – čia skambėjo trijų to meto žvaigždžių, CC Catch, Thomas Anders ir Fancy, pasirodymai.

Tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje turintys atlikėjai galėjo įsitikinti – jų dainas puikiai pamena ir Lietuvos publika, tris valandas ne tik šokusi, bet ir drauge dainavusi labiausiai žinomus atlikėjų kūrinius.

CC Catch – Nyderlandų kilmės dainininkė, išgarsėjusi dėl savo bendradarbiavimo su „Modern Talking“ dainininku, kompozitoriumi Dieteriu Bohlenu. Tuomet ji įrašė debiutinį singlą „I Can Lose My Heart Tonight“, kuris ne tik akimirksniu tapo hitu visoje Europoje, bet ir atvėrė dainininkei duris į dar daugiau klausytojų širdžių.

Fancy – ne tik devintajame ir dešimtajame garsus, bet ir šiuo metu tebekoncertuojantis atlikėjas, galintis pasigirti ir išsiskiriančia biografija, mat kadaise mokytis buvo išsiųstas į vienuolyno mokyklą.

Na o trečiasis vakaro atlikėjas, Thomas Andersas, vokietis, pelnęs šlovę ir gimtojoje Vokietijoje, ir pasaulyje. T. Andersas per savo karjerą yra pardavęs daugiau nei 125 milijonus albumų kopijų ir gavęs daugiau nei 420 platininių bei auksinių apdovanojimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA