Nelaimingas eismo penktadienis Kaune: paralyžuota judri gatvė, užsidegęs automobilis, partrenktas jaunas vaikinas | Kas vyksta Kaune

Nelaimingas eismo penktadienis Kaune: paralyžuota judri gatvė, užsidegęs automobilis, partrenktas jaunas vaikinas

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Atšilęs oras ir pagausėjęs lietus penktadienio vakarą itin sunkina eismo sąlygas kauniečiams, po savaitės darbų skubančius namų link.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai visą vakarą praneša apie avarijas ir eismo spūstis penktadienio vakarą Kauno gatvėse ir aplinkiniuose keliuose.

[galerija kiek=””]

Kaip ir kiekvieną penktadienio vakarą netrūko incidentų Kauno aplinkkelyje link Klaipėdos. Apie 17 valandą kauniečiai pranešė apie užsidegusį automobilį važiuojant nuo Muravos sankryžos. Kiti vairuotojai dalinosi informacija, kad ties Kauno aplinkkeliu formuojasi spūstys. Rimtesnių eismo įvykių neužfiksuota, eismas lėtai judėjo dėl itin didelio transporto priemonių srauto.

Panašiu metu Šilainiuose, Kuršių gatvėje, pėsčiųjų perėjoje partenktas 24-erių vaikinas, kuriam nustatyti lengvi sužalojimai, mat susidūrimo su automobiliu metu jo greitis nebuvo didelis. Kauno kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas pastebi, kad važiuojant 50 km/h greičiu ir partenkus žmogų, didelė tikimybė, kad jis nepatirs rimtų sužalojimų, kai tuo tarpu automobilis, skriejantis 10-20 km/h greičiau, pėsčiajam galimybės išgyventi beveik nepaliks.

Apie 18 valandą V.Krėvės prospekte įvykusi miesto keleivinio autobuso ir dviejų lengvųjų automobilių avarija kuriam laikui paralyžavo eismą šia judria transporto arterija. Dėl avarijos sutriko troleibusų ir autobusų eismas, jie negalėjo apvažiuoti avarijos vietos.

Liudininkai pasakojo, kad prie buvusio prekybos centro „Pasimatymas“ lengvasis automobilis išsukdamas iš šalutinio kelio (kiemo) nepraleido automobilio, važiuojančio pagrindiniu keliu ir jį nubloškė į atvažiuojantį autobusą.

Avarijos metu nukentėjo vienas vyriškis, jam medikai suteikė pirmąją pagalbą. Pirminiais duomenimis, vyriškio sužalojimai nėra rimti.

Dar vienas įvykis, susijęs su automobilių nelaimėmis Kaune nutiko penktadienio popietę Gedimino gatvėje, kuomet ant stovinčio automobilio virto gatvės apšvietimo šviestuvai, gerokai apgadinę miesto centre stovėjusį automobilį.

Jau skelbėme, kad penktadienio rytą buvo visiškai sutrikęs eismas dėl įvykusios masinės automobilių avarijos ties Muravos išvažiavimu link Vilniaus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA