R. Morkevičius už smūgį užsieniečiui teismo salėje sumokėjo 2500 eurų | Kas vyksta Kaune

R. Morkevičius už smūgį užsieniečiui teismo salėje sumokėjo 2500 eurų

DELFI nuotr.

Buvęs daugkartinis kovotojas Remigijus Morkevičius prieš keletą dienų Kauno Rotušės aikštėje sumušęs Didžiosios Britanijos pilietį, šiandien Kauno apylinkės teisme išnagrinėjo bylą. Nuosprendis bus paskelbtas balandžio 27 dieną,  o už muštynių metu patirtą žalą Kauno senamiestyje nukentėjusiam užsienio piliečiui kaltininkas sumokėjo 2500 eurų. 

Ją po posėdžio R. Morkevičius nukentėjusiam sumokėjo iškart.

Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo dvi dienas vykdė Kauno apylinkės prokuratūra, bendradarbiaudama kartu su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu. Prokurorai prašė 9 mėnesiams jį siųsti už grotų ir priteisti neturtinę žalą nukentėjusiam.

Posėdyje dalyvavo ir nukentėjusysis, kurio R. Morkevičius atsiprašė.

Pirmadienį neblaivus būdamas R. Morkevičius be dingsties užpuolė gatve ėjusį vyrą – kumščiu smogė jam į galvą. Tuomet mušeika iš įvykio vietos pasišalino, o nukentėjusysis – D. Britanijos pilietis buvo pristatytas į gydymo įstaigą, čia jam diagnozuotas nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Vėliau internete perskaitęs, kad yra ieškomas – R. Morkevičius pats kreipėsi į policiją ir prisipažino padaręs nusikaltimą. Atvykę pareigūnai jį suėmė.

Tai jau ne pirmas kartas, kai R. Morkevičius viešoje vietoje užpuola praaeivius, 2013 m. jis smūgiavo vienai Senamiesčiu žingsniavusiai merginai, tuomet jis buvo nuteistas laisvės apribojimu ir bauda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA