Bike Show Millennium 2013 artėja! (renginio programa) | Kas vyksta Kaune

Bike Show Millennium 2013 artėja! (renginio programa)

Jono Danielevičiaus nuotr.

Birželio 15 d. Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome 14-ą kartą organizuojamas „Bike Show Millennium“ – tradicinė motociklininkų fiesta, pagardinta netradiciniais sprendimais. Dviračių plieninių žirgų anšlagas, geriausių Lietuvos merginų pop grupių dainos, nekasdienės pramogos ir penas akims stebint super moto ir auto žvaigždžių varžytuves – visa tai didžiulė, keturioliktoji, tradicinė fiesta „Bike Show Millennium“, pritraukianti motociklininkus iš visos Europos bei pamėgta ir gausiai lankoma visuomenės.

Organizatoriai, negailėdami laiko ir pastangų, kasmet siūlo kitokias, kaskart įdomesnes moto – ir autosporto asų kovas, nepakartojamą Lietuvos žvaigždžių koncertą su gausybe staigmenų. Kasmet šioje šventėje savo talentą ir profesionalumą demonstruoja gausus būrys sportininkų iš Baltijos, Europos šalių ir Rusijos, o koncertinė programa žavi atlikėjų išmone bei naujausiais kūriniais.

Šiais metais žiūrovai išvys:

15 val. – Baltijos šalių Supermoto čempionatą. Keletą metų iš eilės „Bike Show“ metu rengiamos Supermoto varžybos kasmet sutraukia vis daugiau stiprių sportininkų: kaimyninių šalių nacionalinių rinktinių bei pasaulio čempionato dalyvių. Šiemet jų bus dar daugiau. Jau dabar žinoma, kad Estijos, Suomijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos šalių pajėgiausi supermotininkai atvažiuos pasitikrinti savo jėgas „Bike Show Millennium Supermoto“ varžybose. Nenuostabu, kad šiemet jiems dar didesnė motyvacija tapti Baltijos šalių, Lietuvos ir Latvijos čempionais. Į pirmąjį Lietuvos „Supermoto“ etapą susirinko rekordinis skaičius sportininkų, dar daugiau jų tikimasi pamatyti „Bike Show Millennium“. Varžybų metu bus organizuojama po du važiavimus kiekvienai klasei.

17 val. – Europos šalių „STUNTSHOW“ čempionatą. Šių metų XIV – asis „Bike show Millennium“ tradiciškai pasipuoš šia netradicine motociklų sporto. Šiais metais varžybos įdomios tuo, kad nemažai jaunimo „persėdo“ į galingesnę klasę ir startuos su dideliais motociklais. Kaip jiems seksis, pamatysime renginio metu. Iš daugiau nei 20 dalyvių dauguma bus Lietuvos kaskadininkai. Džiugu, kad auga jaunoji karta, kuri greitu laiku sudarys rimtą pasipriešinimą Europos, o gal ir Pasaulio žinomiausiems motoakrobatams.

18 val. – Driftshow. Automobilių šoninis slydimas – driftas – iš Japonijos kilusi automobilių sporto šaka, kurią šiandien žino jau kone kiekvienas lietuvis. Tarp pačių lietuvių netrūksta ir drifto meistrų, mokančių ir galinčių „statyti skersą“ automobilį. Išvysime stipriausius iš jų.

19 val. – muzikos žvaigždžių gyvo garso koncertas „ONLY GIRLS MILLENNIUM“: geriausius savo kūrinius atliks : PINUP GIRLS, NAUJOS PUPYTĖS, IRMA JURGELEVIČIŪTĖ, ROCK 5, DŽORDANA BUTKUTĖ. Graciją ir tobulus šokio judesius demonstruos ŠOKIŲ BUNKERIO šokėjos. Merginas apšildys A. MAKEJEVAS su grupe. Koncerto vedėja INGA VALINSKIENĖ.

24 val. – fejerverkas, vėliau – diskoteka su grupe MOCHITO.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA