N. Bunkė ir Remis Retro pristato naują dainą ir vaizdo klipą, kuriame užfiksuoti nelegalūs veiksmai – Kas vyksta Kaune

N. Bunkė ir Remis Retro pristato naują dainą ir vaizdo klipą, kuriame užfiksuoti nelegalūs veiksmai

Vienas netikėčiausių šalies duetų – Natalija Bunkė ir Remis Retro jau įrodė, kad sujungę jėgas gali sumušti visus populiarumo rekordus. Atlikėjų atkurta legendinės dainos – „Panelė Verta Milijono“ versija sulaukė neįtikėtinai didelio dėmesio bei sėkmės ir tapo superhitu, be kurio neapsieina nei vienas vakarėlis. Šiandien Natalija ir Remis verčia naują puslapį ir pristato antrąją istorijos dalį su netikėta pabaiga – „Vasaros mergaitės“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Ši daina – hito „Panelė Verta Milijono” istorijos tęsinys. Kas lėmė sprendimą suvienyti jėgas antram kūriniui?

„Mums su Remiu labai gerai pavyksta drauge atkurti senus gabalus. Jam nerealiai gerai sekasi rašyti savo tekstus. Šis mūsų duetas yra tikrai vertas dėmesio ir aš neabejoju, kad šią vasarą, visuose vakarėliuose ši daina skambės visu garsu – kaip ir „Panelė Verta Milijono“.

Niekada nepamiršiu, kaip praėjusias vasaras, vaikščiodama Palangos gatvėmis, girdėjau skambančią mūsų dainą „Panelė Verta Milijono“ iš kiekvieno namelio. Žmonės, kuriuos gatvėje sutinku, net vadina mane „panele iš Kauno rajono“. Tai tikrai fainas įvertinimas ir džiugu, kad nuo vaikų iki senjorų – visi tą dainą taip gerai žino“, – dalinasi N. Bunkė.

„Atsimenu save dar visai pacaną, spoksantį į „YVA“ pasirodymus per TV, kuriantį planus, kaip su tom gražuolėm-divom susipažinti. O gavosi taip, kad ne tik susipažinau, o su Natalija dar ir gabalus kartu gaminam“, – dalinasi Remis Retro.

Dainos vaizdo klipas nufilmuotas vietose, be kurių neįsivaizduojama lietuvių vasara. Kas labiausiai įsiminė iš klipo filmavimo proceso?

„Filmavimas buvo atliktas itin greitai ir profesionaliai, bet tuo pačiu viskas vyko taip paprastai ir lengvai, kad net pamiršom, jog esam filmuojami. Mes tiesiog visi kartu leidom gerai laiką. Įsimintinų kadrų netrūko, bet labiausiai man patiko pakrantėj kept zefyrus. Norėčiau turėti paroj daugiau laiko, išlėkt su draugais į gamtą, pakept zefyrų ant laužo“, – pasakoja Remis.

„Dar prieš filmuojant klipą, turėjau aiškią viziją, kaip tai turėtų atrodyti. Atėjau su scenarijumi: pakyla dronas – Rotušė – mes susitinkam – visi važiuojam prie jūros ir, be abejo, ant Palangos tilto nelegaliu veiksmu užbaigiame klipą, o tai reiškia vieną – laukite tęsinio“, – intriguoja Natalija.

Kur ir kada klausytojai galės išgirsti atnaujintą dainos „Vasaros mergaitės“ versiją gyvai?

„Rugpjūčio 16-tą dieną „Vasaros Estradoje“, Klaipėdoje, bus labai didelis koncertas po atviru dangumi. Ten mes užkursime tikrą fiestą, pažadu tai. Remis kitaip nemoka, o aš tiesiog esu vakarelių siela“, – žada N. Bunkė.

Informuojame, kad filmavimo metu atlikėjams buvo suteiktas oficialus leidimas važiuoti Palangos tiltu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA