Kaunietis siūlo Aleksote panaikinti kai kuriuos kelio ženklus | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis siūlo Aleksote panaikinti kai kuriuos kelio ženklus

Asociatyvi / Veiverių gatvė / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Šeštadienį pro Aleksoto turgavietę vykusį kaunietį papiktino kai kurių vairuotojų elgesys. Karčių žodžių vyro laiške kliuvo ir tvarką prižiūrintiems pareigūnams.

„Jau kelinti metai vis pastebiu automobilių statymo ypatumus Veiverių gatvėje, ties Aleksoto turgaviete. Ypač savaitgaliais. Veiverių g. už sankryžos su Lakūnų plentu, turgaus pusėje, stovi kelio ženklas „Stovėti draudžiama“, tačiau visoje ženklo galiojimo zonoje būna pristatyta automobilių.

Realiai pasityčiojimas, niekas nekontroliuoja. Pravažiuoja policijos ekipažai, bet jų tai nedomina. Tada gal tuos ženklus nuimti ir bus viskas tvarkoje?“ – pasiūlymu dalijosi vyras.

32
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.