Skaitytojui kilo klausimas: ar teisingai paženklinti taksi automobiliai Kaune | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojui kilo klausimas: ar teisingai paženklinti taksi automobiliai Kaune

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Kaunietis atkreipė dėmesį į taksi automobilių ženklinimą, esą jis pastebėjo, kad daugelis taksi automobilių turi plafonus su užrašu taksi, tačiau automobilio numeriai nėra atitinkamai pritaikyti, o kai kurie neturi net ir taksometrų.

„Kaune pastebėtas nevienas taksi automobilis, ypač oro uoste, su taksi plafonu, bet valstybiniai numeriai neatitinka taksi numerių, kurie turi būti su T raide.

Kyla klausimas ar tai yra teisėta užsidėti ant savo automobilio plafoną ir vežti žmones, kaip taksi, jei nėra jokiu ženklų išskyrus plafoną, nes net neturi taksometrų“, – klausimas iškilo skaitytojui Anatolijui.

22
18
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.