M. Vitulskis jautriu vaizdo įrašu pasveikino žmoną Eriką gimtadienio proga | Kas vyksta Kaune

M. Vitulskis jautriu vaizdo įrašu pasveikino žmoną Eriką gimtadienio proga

delfi.lt 2023/08/10 15:40
Merūnas ir Erika Vitulskiai / DELFI montažas

Operos solistas Merūnas Vitulskis savo žmonai, verslininkei Erikai Vitulskienei ne kartą skyrė ne vieną gražų žodį. Vis tik 35-ojo gimtadienio proga garsus atlikėjas savo mylimą moterį nusprendė pasveikinti kiek kitokiu būdu – pristatė už širdies griebiantį vaizdo įrašą.

Jautrus vaizdo įrašas su pačiais šilčiausiais žodžiais nugulė į M. Vitulskio „Facebook“ paskyrą.

Šiuo įrašu operos solistas leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Kaip norėčiau, kad jūs pamatytumėt mano akimis Eriką tokią, kokią sutikau savo gyvenime. Tokią paprastą, su didele širdimi ir dar didesne šypsena. Tokią, kuri gyvenimą myli už smulkmenas. Tokias mažas smulkmenas, kurios sudaro visumą būti žmogumi, nebūti abejingam kito skausmui, su ašaromis stebėti į gyvenimą, didžiuotis juo, džiaugtis juo.

Ir kokia didelė dovana, kai ji leidžia save pažinti, kokia iš tikrųjų yra, nes atrodo niekada negalėtum nuo jos atsitraukti ir tikrai jaustum pagrindą po kojomis. O jei netyčia sukluptum gyvenime, ši nuostabi moteris, mano vaikų mama, padėtų tau atsistoti taip greitai, kaip net nesureaguotum pats į save.

Erika, tu esi pats nuostabiausias dalykas įvykęs mano gyvenime. Noriu tave pasveikinti su 35-uoju jubiliejumi. Su vaikais tave labai stipriai apkabinti ir pasakyti, kad viskas dar tik prieš akis, mes tave visada mylėsime, palaikysime su šeima. Esi pats nuostabiausias dalykas, kuris įvyko mano gyvenime. Su didžiausia meile tave sveikina Ajus, Herkus, mama ir aš“, – sakoma M. Vitulskio sukurtame vaizdo įraše.

Iškart po vaizdo įrašu pasipylė ne viena sveikinimo žinutė. Operos solisto draugai ir sekėjai žavėjosi išsakytais žodžiais ir palinkėjimais.

„Nuostabus sveikinimas. Ne dažnas vyras taip nori ir gali kalbėti apie savo moterį, žmoną. Ne dažnas turi tiek pagarbos ir šilumos savo moteriai. Pagarba, jums, Merūnai Vitulski, ir jums, Erika, nuoširdūs sveikinimai“, – rašė viena komentatorė.

Kiti neslėpė, kad vaizdo įrašas galėjo ir sugraudinti.

„Žiūriu šį video ir verkiu! Labai džiaugiuosi už judu! Būtent tokia turi būti šeima, meilė, pagarba. Sveikinu iš širdies“, – rašė kita.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA