Vienybės aikštėje – karo prieš Ukrainą metinių minėjimas ir „Radarom!“ pabaigtuvės: kviečia ateiti ne tuščiomis | Kas vyksta Kaune

Vienybės aikštėje – karo prieš Ukrainą metinių minėjimas ir „Radarom!“ pabaigtuvės: kviečia ateiti ne tuščiomis tiesioginė transliacija vasario 24 d. 18.30 val.

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasario 24-oji krauju įrašyta į modernaus ir demokratiško pasaulio istoriją, kuomet paryčiais Rusijos invazija nusitaikė Ukrainos laisvę. Prieš metus Vienybės aikštėje susirinko tūkstančiai kauniečių, kad parodytų savo solidarumą su užpulta Ukraina. Čia pat susirinkti gyventojai kviečiami ir šį penktadienį.

Vasario 24-ąją 18.30 val. Vienybės aikštėje vyks karo prieš Ukrainą metinių minėjimas ir akcijos „Radarom!“ pabaigtuvės. Tiesioginę renginio transliaciją bus galima stebėti portale „Kas vyksta Kaune“.

Renginyje „LAISVĖ ŠVIEČIA 2023 KAUNAS. RADAROM“ suskambės „Flash Voyage“, „Thundertale“, „Gebrasy“, „Hansanova“ ir Gabrielės Vilkickytės dainos.

Į renginį prašoma ateiti pasiruošus: su vėliavomis, transparantais, žvakėmis ar žibintuvėliais. Taip pat – su mobiliaisiais telefonais, kuriais kviečiama šviesti ir skambinti 1482, aukojant akcijai „Radarom!“.

Renginį organizuoja VDU SA, Algirdas Stonys, Mindaugas Reinikis ir kiti geros valios kauniečiai. Plaikymo akciją remia BLC verslo bendruomenė, Algirdas Stonys.

Daugiau apie renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA