N. Bunkė prisipažino, kad šiais metais nelabai tiki savo sėkme | Kas vyksta Kaune

N. Bunkė prisipažino, kad šiais metais nelabai tiki savo sėkme

delfi.lt 2023/01/27 19:48
/ G. Bitvinsko, T. Bauro / Lrytas.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje jau 12-ąjį kartą surengti M.A.M.A 2022 apdovanojimai. Prieš skelbiant šių metų geriausiuosus, į ceremoniją rinkosi kviestinės žvaigždės, kurios pozavo fotografams ant specialiai joms nutiesto raudonojo kilimo.

Su mylimuoju Edgaru ir iš užsienio atvykusiais šokėjais ant raudonojo kilimo pozavusi Natalija Bunkė atrodė išties įspūdingai. Atlikėja papasakojo, kas jai sukūrė akį traukiantį drabužį bei atsakė, ar jaudinasi prieš šio vakaro pasirodymą.

„Mane šiandien puošė Airida Skrickienė, mano pati mylimiausia dizainerė. Ji rengia mane metai iš metų. Iš principo šiems apdovanojimams pradedu ruoštis jau rudenį, o žinant, kad ruošiuosi ir arenai, kuri manęs laukia po dviejų savaičių, aišku, kad daug ką suderinau, sudėliojau, – kalbėjo Natalija, šįvakar lipsianti ir ant M.A.M.A scenos. – Ar bijau? Visada yra atsakomybė, bet susiimi ir padarai. Prieš pasirodymą man reikia surinkti save, nes, kaip žinia, tikrai tokie dalykai tave paliečia. Turi su savimi truputį pabūti.“

Tiesa, Natalija patikino, kad šiais metais nelabai tiki savo sėkme apdovanojimuose, tačiau sako, kad kitais metais bus pats laikas.

„Mūsų su Remiu daina „Panelė, verta milijono“ iki gruodžio 15 d. buvo maža, lyginant su tuo, kokia ji yra dabar. Manau, kitais metais pretenduosime į daugiau apdovanojimų“, – šypsojosi N. Bunkė.

Ant M.A.M.A. raudono kilimo šiemet galima išvysti ne tik atlikėjus, kurie muzikos apdovanojimuose surengs savo pasirodymus, bet ir kitus kviestinius svečius.

Kaip ir kiekvienais metais, čia netrūksta šypsenų, akį traukiančių drabužių derinių. Žvaigždės mielai pasakoja, kaip joms sekėsi ruoštis šiam ypatingam vakarui, atskleidžia, kiek laiko praleido tobulindamos savo nepriekaištingą įvaizdį.

Užgesus raudonojo kilimo šviesoms, visi čia spindėję atlikėjai ir svečiai bus pakviesti prie pagrindinės scenos, kur stebės, kam atiteks M.A.M.A. statulėlės.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA