Kauniečiai nerimauja: kas vėl vyksta prie tardymo izoliatoriaus? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nerimauja: kas vėl vyksta prie tardymo izoliatoriaus? papildyta

Skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio vakarą į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi sunerimę skaitytojai, pastebėję, kad prie Kauno tardymo izoliatoriaus pilna specialiųjų tarnybų.

„Gal jau girdėjote, bet aplink tardymo izoliatorių belekiek policijos, greitoji. Kas vyksta?“ – rašė kaunietis.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas, 20.15 val. buvo gautas pranešimas, kad A. Mickevičiaus gatvėje esančiame Kauno tardymo izoliatoriuje kilo nedidelis gaisras, buvo uždūmintos patalpos. Gaisras greitai likviduotas, pavojaus žmonėmis nėra. Vietoje liko budėti policijos pareigūnai.

Primename, kad šį trečiadienį iš Kauno tardymo izoliatoriaus esančio Technikos g. pabėgo nuteistas nepilnametis. Jaunasis bėglys greitai buvo sučiuptas ir grąžintas į įstaigą.

Papildyta sausio 7 d., 9.53 val.

Kauno apskrities VPK penktadienį patikslino, kad 1988 m. gimęs nuteistasis tardymo izoliatoriaus kameroje padegė čiužinį. Asmuo kali už turto prievartavimą, kai tam panaudotas fizinis smurtas ar padaryta didelės turtinės žalos.

Kaip nurodė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, čiužinys užgesintas dviem miltelių gesintuvais. Iš pirmo aukšto evakuoti šeši žmonės, išžvalgius patalpas antrame ir trečiame aukštuose, išvesta dar 40 žmonių.

Medikai apžiūrėjo žmones, nukentėjusiųjų nebuvo. Gaisras kilo pirmo aukšto tardymo izoliatoriaus 12 kv. m ploto kameroje. Aprūko kameros sienos, patalpos išvėdintos dūmų ventiliatoriumi.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA