Plastinės chirurgijos specialisto šeimoje – skyrybų drama: kaunietis dalysis solidų turtą | Kas vyksta Kaune

Plastinės chirurgijos specialisto šeimoje – skyrybų drama: kaunietis dalysis solidų turtą

delfi.lt 2019/11/12 15:04
Saulius Vikšraitis / Asmeninio albumo nuotr.

Šalyje žinomas plastinės chirurgijos specialistas kaunietis Saulius Vikšraitis skiriasi su žmona Aurelija. Skyrybų byla, kurią inicijavo A. Vikšraitienė, šiuo metu nagrinėjama Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose. Panašu, jog teisine prasme skyrybų procesas nebus lengvas, nes vis dar esamiems sutuoktiniams teks pasidalyti gana solidų santuokos metu užgyventą turtą.

„Apie asmeninio gyvenimo detales nenorėčiau kalbėti“, – DELFI pareiškė skyrybų bylą inicijavusi ir ieškinį Kauno apylinkės teismui pateikusi A. Vikšraitienė.

Nors bylos detalės nėra viešinamos, panašu, jog šis skyrybų procesas nė iš tolo nepanašus į tuos, kai poros išsiskiria bendru sutarimu. Tiek A. Vikšraitienei, tiek ir S. Vikšraičiui atstovauja po du advokatus, o pačios bylos fabula liudija buvus šeimyninę dramą.

Teismui pateiktame A. Vikšraitienės ieškinyje prašoma nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės, priteisti neturtinę žalą bei padalyti santuokoje įgytą turtą.

Susisiekus su šalių advokatais, šie patvirtino, jog byla šiuo metu nagrinėjama teisme, tačiau atskleisti jos detalių nepanoro.

DELFI šaltinių žiniomis, šioje byloje įvyko jau ne vienas teismo posėdis, tačiau iki šiol ji nepradėta nagrinėti iš esmės, yra tik parengiamosios stadijos. Tai reiškia, kad teisėjas išnaudoja visas galimybes, duoda laiko sutuoktiniams ir jų advokatams ginčą išspręsti taikiai.

Šioje stadijoje abi šalys, S. Vikšraitis ir skyrybų procesą inicijuojanti A. Vikšraitienė, koreguoja savo reikalavimus. Jų advokatai teismui teikia papildomus dokumentus, tikslinamas ieškinys, vertinamas ginčo objektu tampantis turtas.

Situaciją kiek lengvina ir tai, jog, šaltinių duomenimis, besiskirianti pora neturi mažamečių ar nepilnamečių vaikų, dėl kurių išlaikymo ar gyvenamosios vietos nustatymo gali būti nesutariama.

S. Vikšraitis – plastinės ir rekonstrukcinės mikrochirurgijos pradininkas Kaune, įdiegęs naujas operacijų metodikas. Per 30 darbo metų Kauno Medicinos universiteto klinikose ir versdamasis privačia praktika atliko daugiau nei 8 tūkstančius plastinių ir atkuriamųjų operacijų.

Jis vadovauja uždarajai akcinei bendrovei „Sauliaus Vikšraičio plastinės chirurgijos centras“. Viešai prieinamais duomenis, įmonėje šiuo metu dirba 44 žmonės. S. Vikšraičio sutuoktinė A. Vikšraitienė vadovauja medicinos ir sveikatingumo veikla užsiimančiai uždarajai akcinei bendrovei „Aurer“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA