Sulaikytas kraupiu nužudymu Romainiuose įtariamas vyras | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas kraupiu nužudymu Romainiuose įtariamas vyras

R. Tenio nuotr.

Vėlų trečiadienio vakarą Romainiuose mirtinai peiliu sužaloto jauno vyro žudikas – pagaliau rastas. Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau anksčiau rašė apie vykdomas intensyvias įtariamojo paieškas.

Kaip nurodoma Kauno apskr. VPK pranešime spaudai, profesionalaus Kauno apskr. VPK pareigūnų darbo dėka, atliekant tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str., kuriam vadovado Kauno apygardos prokuratūros prokurorai, vykdant intensyvius įtariamojo paieškos veiksmus, šiandien Kaune sulaikytas vyras (gim. 1984 m.).

Jis įtariamas liepos 17 d. apie 23 val. Kaune, Romainių g., peiliu sužalojus vyrą (g. 1990 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojoje mirė vietoje. Taip pat rastas ir ieškotas automobilis „VW Golf”, kuriuo galimai iš įvykio vietos pasišalino įtariamasis.

Nelaimės vietoje buvę liudininkai „Kas vyksta Kaune“ pasakojo iš pradžių sužalotą vyrą bandė gaivinti praeiviai. Atvykę greitosios pagalbos medikai vyrui padėti nebegalėjo – dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojoje jis mirė vietoje.

Skaitytojai pasakojo, kad peiliu ginkluoto žudiko rūstybę nužudytasis užsitraukė su draugu sudrausminęs besišlapinantį įtariamąjį. Liudininkų tvirtinimu, su mergina buvęs agresorius keliskart dūrė vienam iš vaikinų.

Tuo tarpu ketvirtadienį kauniečiai socialiniuose tinkluose dalijosi pareigūnų sujudimo įvairiose Kauno rajono vietose vaizdais. Vakar apie 12 val. ekipažai iš abiejų pusių išsirikiavo J. Naujalio gatvėje, Raudondvaryje. Policininkai, vairuotojų teigimu, akylai tikrino stabdomus automobilius.

Maždaug 14 val. didelės pajėgos pastebėtos panašiai „kratančios“ pravažiuojančias transporto priemones Domeikavoje, pareigūnai neaplenkė ir Didžiųjų Lapių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA