Rastas prieš savaitę dingusio vyro lavonas | Kas vyksta Kaune

Rastas prieš savaitę dingusio vyro lavonas

Kauno apskr. VPK nuotr.

Prieš savaitę, gruodžio 6 d., iš namų išėjo ir negrįžo garbingo amžiaus vyras. Vaclovo Morkūno gyvenimo kelionė pasibaigė šį trečiadienį, kai Kauno policija priešpiet rado upelyje, galimai nuo Dainų slėnio šlaito nukritusį vyriškos lyties lavoną

Pirmoji pasigedo anūkė

Gruodžio 07 d. vakarą „Facebook“ socialiniame tinkle buvo patalpintas dingusio senolio anūke prisistatančios moters įrašas su prašymu padėti surasti giminaitį.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su moterimi, paaiškėjo, jog jos senelis V. Morkūnas gruodžio 6 dienos vakarą du kartus buvo atvežtas į Respublikinę Kauno ligoninę ir abu kartus iš jos išėjęs dingo. Moteris neslepia nuostabos, kaip galėjo nutikti taip, kad abu kartus garbaus amžiaus vyras galėjo išeiti iš tos pačios gydymo įstaigos nepastebėtas.

Pasak jos, senelio V. Morkūno būklė išties buvo prasta – jis beveik nematė, prastai orientavosi aplinkoje, sunkiai vaikščiojo, buvo sulysęs. Kaip teigė moteris, iš šono jis galėjo atrodyti kaip benamis.

Rastas negyvas

Kaip gruodžio 12 d. informavo Kauno apskr. VPK, trečiadienį 11:36 val. gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į Dainų slėnį, čia Tunelio g. rastas galimai nuo šlaito nukritusio vyriškos lyties atstovo lavonas.

Ketvirtadienį pareigūnai žmonių nuogąstavimus patvirtino –  be gyvybės ženklų rastas prieš savaitę dingęs V. Morkūnas.

Pareigūnai atlieka tyrimą – nustatinėja mirties priežastį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA