Eigulių mikrorajone atidaryta „Maxima”, juostelę perkirpo Kauno meras | Kas vyksta Kaune

Eigulių mikrorajone atidaryta „Maxima”, juostelę perkirpo Kauno meras

Organizatorių nuotr.

Antradienį Eigulių rajone, naujo prekybos centro patalpose atidaryta 226-oji prekybos tinklo MAXIMA parduotuvė Lietuvoje. Investicijos į prekybinę įrangą MAXIMA XX parduotuvėje sudaro 4 milijonų litų, jos bendras plotas viršija 3750 kvadratinių metrų. Parduotuvėje sukurta 120 darbo vietų, skelbia Maxima.lt.

„MAXIMA XX Šiaurės prospekte yra pirmoji didesnė parduotuvė Kauno Eigulių rajone. Pasirinkome šią vietą, atsižvelgdami į gyventojų poreikį įsigyti šviežių ir kokybiškų prekių, kurias jie galės pasirinkti iš plataus asortimento. Siekėme parduotuvę įrengti taip, kad žmonės apsipirktų patogiai ir nesugaištų daug laiko, į naujausią prekybinę įrangą investavome 4 milijonus litų“, – sako MAXIMA LT, UAB, Generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

Naujoje MAXIMA parduotuvėje klientai ras daugiau kaip 30 000 pavadinimų maisto ir pramoninių prekių. Sveriamų produktų vitrinose bus galima įsigyti šviežios mėsos, žuvies, pieno produktų. Parduotuvės patalpose veiks ir rūkykla, todėl klientai galės rinktis iš plataus asortimento rūkytos mėsos bei žuvies gaminių. Vaisių ir daržovių skyriuose bus siūlomas šviežiausias mūsų ir kitose šalyse užaugintas derlius. MAXIMA meistrai kasdien vietoje keps šviežią duoną ir bandeles, ruoš klientų jau pamėgtus ir naujus kulinarijos bei konditerijos gaminius.

MAXIMA XX Kaune įkurta naujame prekybos centre nuomojamose patalpose. Parduotuvės bendras plotas sudaro daugiau kaip 3750 kvadratinių metrų, o prekybinis salės plotas siekia 2710 kvadratinių metrų. MAXIMA XX Kaune sukurta 120 naujų darbo vietų.

Prekybos tinklui MAXIMA Lietuvoje šiuo metu priklauso 226 veikiančios parduotuvės. Tai jau 22 MAXIMA parduotuvė atidaryta Kauno mieste, keturios iš jų – MAXIMA XX. Kasdien MAXIMA parduotuvėse apsilanko apie 550 tūkstančių klientų. Visose MAXIMA parduotuvėse Lietuvoje ir įmonės administracijoje dirba daugiau kaip 15, 5 tūkstančių darbuotojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA