Kaunietis dėkoja medikams: yra už ką | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis dėkoja medikams: yra už ką

Sigitas Adomaitis / Asmeninio archyvo nuotr.
Dalintis:

Kaunietis dalijasi padėkos žodžiais, skirtais Kauno medikams.

„Mano situacija buvo tikrai sudėtinga, todėl tiek prieš operaciją, tiek po jos iš visos širdies įvertinau tai, ką man padovanojo medikai – galimybę kokybiškai gyventi“, – sako kaunietis Sigitas Adomaitis.

Nuoširdų „ačiū“ jis taria Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų šeimos gydytojai Jolantai Sauserienei, endokrinologei Ritai Šulcaitei, kraujagyslių chirurgui Jonui Bernotui, procedūrinio sesutei Aušrai, operacijos metu dirbusiam anesteziologui.

Pasak S. Adomaičio, kartais gali atrodyti, jog už tiesioginį profesionalo darbą tarti gražų žodį nė nereikėtų, nes tai jo – pareiga. Tačiau medikų dėmesio sulaukęs kaunietis tvirtina tokiais atvejais prisimenąs vieno garsaus žmogaus pasakytą sakinį: „Atsikelkime ir būkime dėkingi, nes jei šiandien daug ko neišmokome, bent jau šiek tiek išmokome, o jei mažai išmokome, bent nesusirgome, o jei susirgome, bent jau nemirėme. Taigi būkime visi dėkingi“.

75
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.