Keistenybės Kauno keliuose: kas jiems susišvietė? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Keistenybės Kauno keliuose: kas jiems susišvietė?

Dalintis:

Penktadienį popiet naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasidalinta keliais vaizdo įrašais, kuriuose užfiksuotos keistenybės miesto keliuose. Kaip grupėje pasakoja kauniečiai, šiandien neįprastai besielgiančiųjų būta ir daugiau.

„Kaunas penktadienio ritmu“, – degant raudonam šviesoforo signalui vienu metu tvirtu žingsniu žengiančias per perėją moteris užfiksavo kaunietis.

Tuoj po grupėje paskelbtu vaizdo įrašu pasipylė įvairiausi komentarai apie penktadienį fiksuotą ne vieną situaciją, kai pėstieji į važiuojamąją kelio dalį įžengia degant raudonam šviesoforo signalui.

„Čia kas jiem susišvietė?.. Abu pėstieji kaip susitarę priešpriešais žengė į gatvę… Šiandien daug tokių išplaukusių.

Šiandien stovėjau prie perėjos, tai kokių 10-ties metų berniukas per raudoną ėjo su telefonu prie ausies…“ – komentavo kauniečiai.

Apie 16 val. „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas bandantis apsisukti ir eismą kelioms sekundėms sutrikdęs sunkvežimis.

„Varnių ir Panerių gatvių sankryža“, – filmuota medžiaga su kauniečiais pasidalijo moteris.

12
21
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.