Kaunietis fiksuoja keistą radinį Šančiuose: ką čia veikia lyginimo lentos? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis fiksuoja keistą radinį Šančiuose: ką čia veikia lyginimo lentos?

https://videopress.com/v/jG7yxlJS
Dalintis:

Kaunietis pasidalijo nuotrauka iš Aukštųjų Šančių, kuris jam sukėlė klausimų. Viduryje lauko stovėjo stalas su įvairiais daiktais, o aplink jį buvo apstatytos lyginimo lentos, kurios lyg susėdę svečiai supo stalą su vaišėmis.

„Keistas radinys Kaune A. Šančiuose, Šaldytuvų gatvėje, pridedame vietos lokaciją. Galbūt turite informacijos kas ten vyko? Stalas su žvakėmis, gėlėmis, vandeniu, pribarstyta druskos. Aplinkui sustatytos lyginimo lentos“, – klausė keistą instaliaciją užfiksavęs skaitytojas.

Pagal skaitytojo nurodytą lokaciją, instaliaciją galima rasti Kauno tvirtovėje įsikūrusioje kultūros erdvėje P.A.R.A.K.A.S. Paaiškėjo, kad meno kūrinys yra 14-osios Kauno bienalės menininko sukurta instaliacija.

Daugiau apie Kauno bienalės renginius rasite čia.

26
13
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.