Prašo kauniečių pagalbos: gal atsiras prieš beveik 30 metų prarasto tėvo artimieji – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Prašo kauniečių pagalbos: gal atsiras prieš beveik 30 metų prarasto tėvo artimieji

„Facebook“ grupės ir R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Jau kito mėnesio pirmąjį sekmadienį minėsime Tėvo dieną. Deja, tačiau ne visi turi prabangą – galimybę pasveikinti savąjį gražios šventės proga. 26-erių Rokas iš Kauno savo tėčio nėra matęs, nes jis mirė dar prieš Rokui gimstant. Tačiau jaunuolis nori surasti tėvo giminaičius.

„Ieškau amžinąjį atilsį savo Tėčio Ričardo Radvilėno giminių, artimųjų. Jis mirė 1997 m. gegužės mėnesį, o tu pačių metu lapkričio 13 d. gimiau aš.

Prieš mirtį jis draugavo su mano mama Vilma Linkevičiūte. Ričardas gyveno Kaune, Romainiuose. Palaidotas senosiose Romainių kapinėse kartu su savo broliu. Turiu tik Tėvo nuotraukų. Ačiū už bet kokią informaciją“, – vienoje feisbuko grupėje rašė jaunuolis.

37
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.