Kaunietis užfiksavo grėsmę vairuotojų saugumui keliančią situaciją: okupavo šaligatvį – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis užfiksavo grėsmę vairuotojų saugumui keliančią situaciją: okupavo šaligatvį

Okupuoti šaligatviai Panerių g. / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo laiškas apie Panerių gatvėje užfiksuotą vairuotojų saugumui pavojų keliančią problemą. Ant šaligatvio stovintys automobiliai, pasak skaitytojo, trukdo pastebėti atvažiuojančias transporto priemones.

„Gal galite padėti pėstiesiams grąžinti šaligatvį, esantį adresu Panerių gatvė 56? Galimai savivaliaudami verslininkai prisipaišė geltonų linijų. Dėl to vairuotojai nusprendžia, jog ten puiki vieta parkuoti automobilius.

Įvertinkit saugumą važiuojant Linkuvos gatve – pasukite į Mažvydo gatvę ir pabandykite kirsti Panerių gatvę, kai ant šaligatvio stovintys automobiliai užstoja visas atvažiuojančias transporto priemones“, – situaciją nusakė vyras.

Okupuoti šaligatviai Panerių g. / Skaitytojo nuotr.

Kaip teigia skaitytojas, apie situaciją pranešta ir policijai, tačiau tas pats automobilis nuolat blokuoja kelią pėstiesiems.

46
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.