Kaunietė A. Jagelavičiūtė su vyru suka skirtingais keliais | Kas vyksta Kaune

Kaunietė A. Jagelavičiūtė su vyru suka skirtingais keliais

DELFI nuotr.

Iš Kauno kilusi „L’Officiel“ vyriausioji redaktorė, televizijos laidų vedėja bei stilistė Agnė Jagelavičiūtė socialiniuose tinkluose pranešė apie skyrybas su vyru Mantu Volkumi. Pora skirtis nusprendė daugiau nei po penkerių metų santuokos.

Socialiniuose tinkluose „Instagram“ ir „Facebook“ moteris įdėjo vyro bei judviejų vaikelio nuotrauką bei parašė, jog atėjo laikas pasukti skirtingais keliais.

Samprotavimais apie meilę pasidalijusi moteris tvirtino, kad nors ir nebebus kartu su savo sūnaus Leono tėčiu, jie visuomet išliks šeima. Vaikui, kaip praneša DELFI, šiuo metu yra ketveri metai.

Žinutėje A. Jagelavičiūtė aiškina, kad jos antroji pusė M. Volkus visuomet principingai laikėsi nuostatos vengti viešumo. Fotografai daug dėmesio sulaukiančiuose renginiuose kartu juos užfiksuodavo retai.

Kaip anksčiau žurnalistams pasakojo Agnė, pora prieš daugiau nei penkerius metus susipažino Nidoje. Tąkart pamatę vienas kitą, jie tikina pajutę meilę iš pirmo žvilgsnio – stilistė su M. Volkumi susituokė vos po trijų mėnesių draugystės.

„Mes – suaugę žmonės, mums nereikėjo pasitikrini, ar neišsiskirsime. Galiu pasakyti, kad jeigu neturėtumėm vaiko, mes jau seniai būtumėm išsiskyrę, todėl, kad abu esame sunkaus charakterio, aš seniai būčiau trenkusi durimis, o gal ne aš, tikriausiai Mantas būtų trenkęs durimis pirmas. Vaikas mus labiausiai laiko kartu, todėl mes stengiamės nerodyti savo ambicijų, nes ambicijos griauna šeimą“, – anksčiau DELFI yra sakiusi Agnė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA