Pristatome: „Pavogtas motociklas – 2 dalis“ | Kas vyksta Kaune

Pristatome: „Pavogtas motociklas – 2 dalis“

Įdomių idėjų nestokojantys kauniečiai sukūrė antrą vaizdo klipo „Pavogtas motociklas“ dalį ir lietingą pirmadienio vakarą visus „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus kviečia pažiūrėti ir įvertinti.

Kaip pasakojo idėjos autoriai, besidarbuojantys kompanijoje „Just.tv“, kuriančioje įvarias televizines laidas, laisvu nuo darbo metu sumanė sukurti antrąją klipo dalį, nes taip juos skatino padaryti pirmą vaizdo klipo dalį matę kauniečiai.

„Nusprendėme tęsti šią istoriją ir sukurti istorijos tęsinį“, portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė vienas iš kūrybinės grupės narių Gediminas Laučiūnas.

Tuo tarpu pagrindinį vaidmenį įkūnijęs Kęstutis Petkevičius neslepia džiaugsmo, kad pirmoji vaizdo klipo dalis susilaukė tokio didelio dėmesio ir svarbiausia, atsirado Kaune pavogtas motociklas.

Primename, kad K.Petkevičiui praradus motociklą, jaunuoliai nusprendė sukurti vaizdo klipą ir jį išplatino internete. Praėjus tik kelioms valandoms į portalo redakciją paskambinę kauniečiai pranešė, kur rasti nuvarytą motociklą. Pirmąją vaizdo klipo dalį galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA