Kaunietį sudomino šokolado reklama: ką norėta pasakyti? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietį sudomino šokolado reklama: ką norėta pasakyti?

D. Luko feisbuko, „Pergalės“ nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Pamatyta šokolado „Pergalė“ lauko reklama, kurioje svarstomi pasirinkimai, kauniečiui užkliuvo už akių ir privertė susimąstyti: ką čia norėta pasakyti?.

„Netyčia užkliuvo už akių ši šokolado reklama. Ir susimąsčiau: ką čia norėta pasakyti? Išgirdau kelis pasvarstymus:

„Vilnius tai pieniškas šokoladas, Kaunas – juodasis“; „Pieniškas šokoladas ir Vilnius – skirtas vaikams, o Kaunas ir juodasis šokoladas – skirtas suaugusiems, nes jie labiau mėgsta juodąjį šokoladą“; „Abu miestai geri, bet skirtingi, skirtingiems skoniams“. O kaip jums atrodo?“ – lauko reklamą pastebėjęs susimąstė kaunietis.

D. Luko feisbuko nuotr.

Vilniaus „Pergalės“ internetinėje svetainėje pateikiama pagrindinė šių reklamų idėja, jog „dėl skonio nesiginčijama“.

„Pasaulyje, kuriame pasirinkimai mus padalina į dvi stovyklas, verda nesibaigiančios diskusijos. Mes tikime, kad dėl skonio nesiginčijama.

Nesvarbu, kuris artimesnis – mes meistriškai gaminame tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą. Kiekviename gardžiame gabalėlyje slypi dar neatrastas malonumas“, – rašoma „Pergalė“ internetinėje svetainėje.

1
27
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.