Atnaujintoje Vilniaus gatvėje kaunietis pasigedo tam tikrų detalių – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Atnaujintoje Vilniaus gatvėje kaunietis pasigedo tam tikrų detalių

Dalintis:

Kauno senamiesčiu vaikštinėjęs kaunietis pastebėjo, kad po Vilniaus gatvės atnaujinimo pradingo kelios medžių uždangos.

„Vilniaus gatvėje prie keleto medžių trūksta grindinio plieninių uždangų. Nejaugi juos jau irgi pradėjo vogti, kad jų ten nėra. Ar vis tik paprasčiausiai pamiršta tas vietas uždengti?“ – pastebėjimais dalijosi kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, kauniečio minimos uždangos turėtų netrukus atsirasti.

„Jos tikrai nepamirštos. Šiuo metu šis klausimas derinamas su Vilniaus gatvę tvarkiusiu rangovu“, – komentavo A. Pakalniškis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad centrinė Kauno senamiesčio gatvė rekonstrukcijai visiškai buvo uždaryta 2021 metų liepos viduryje. Gruodį ji vėl atverta pėstiesiems, tačiau be dangos. Darbai ten sustojo kilus ginčui, ar kloti nugludintus, ar natūralius akmenis.

Savivaldybei ir Kultūros paveldo departamentui radus kompromisą, grindinys pradėtas kloti 2022-ųjų gegužės pabaigoje. Buvo nuspręsta, kad gatvė bus klojama nugludintais ir tašytais akmenimis.

2
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.