Į Kauno daugiabučio laiptinę įžengęs vyras nespėjo užlipti iki tualeto – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į Kauno daugiabučio laiptinę įžengęs vyras nespėjo užlipti iki tualeto

https://videopress.com/v/59EkDLqO
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdai iš Karaliaus Mindaugo pr. 64 daugiabučio laiptinės, kurioje kameros užfiksavo besišlapinantį vyrą.

Vaizdais iš laiptinės pasidalijęs skaitytojas teigė, jog apie besišlapinantį vyrą policijai pranešė, tačiau prašo ir visuomenės pagalbos padėti atpažinti šį asmenį.

„Štai kaip žmonės elgiasi atėję į svečius daugiabučio name. Policijai pranešiau, dabar policija atvyko ir aiškinasi.

Čia yra trumpalaikė butų nuoma. Išsinuomavo ukrainietė ir pas ją atvyko kažkoks vyras, o prieš užeinant į butą vyras atliko reikalą laiptinėje“, – įvykio aplinkybes aiškino kaunietis.

Papildyta rugsėjo 21 dieną 10.26 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, dėl minimo įvykio buvo gauti 3 pranešimai.

„Pirmasis pranešimas gautas rugsėjo 19 d. apie 20.30 val., jog Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., pastebėta, jog šlapintasi namo laiptinėje. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai tikslina įvykio aplinkybes, nustatinėja asmenybę ir bus sprendžiama dėl administracinės atsakomybės“, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

34
33
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.