Praneša kauniečiai: miestą užklupo pūga, gatvės tapo sunkiai pravažiuojamos | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Praneša kauniečiai: miestą užklupo pūga, gatvės tapo sunkiai pravažiuojamos

Dalintis:

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą Kauną užklupo pūga. Gatvės pasidengė sniego sluoksniu, o vairuotojai susidūrė su netikėtomis eismo problemomis.

Po 21 valandos pasipylė kauniečių pranešimai dėl sudėtingos eismo situacijos. Vieni vairuotojai negalėjo įveikti įkalnių, dėl slidžios kelio dangos įvyko nemažai eismo įvykių. Tiesa, kauniečiai pastebi, kad viena gatvė Kaune buvo be sniego – tai Parodos kalnas.

Kauno gatvėmis keliaujantys pranešė, kad nepravažiuojama prie „Regitros“ esanti įkalnė, automobiliai negali nei pakilt, nei nusileist. Problemos ir Romainiuose, ten susidūrė kelios transporto priemonės. Pranešama, kad čiuožykla virtęs taip vadinamasis 3-ios ligoninės kalnas, įvykęs eismo įvykis. Sunkiai įveikiamas pakilimas iš Jonavos gatvės link Tvirtovės alėjos.

Eismo įvykis ketvirtadienio vakarą / Skaitytojų nuotr.

Pranešimai atkeliavo iš pilies ir VI forto žiedinių sankryžų. Jose taip pat įvyko avarijos.

Sudėtinga situacija ne tik miesto gatvėse, bet ir kituose keliuose. Apie tai pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojai.

Lietuvos automobilių kelių direkcija pranešė, kad naktį eismo sąlygas sunkins snygis, plikledis, lijundra, rūkas. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį numatomi krituliai. Vietomis plikledis, pustymas, vakariniuose rajonuose kai kur lijundra, rūkas. Vėjas pietų, pietvakarių, vakariniame šalies pakraštyje pereinantis į vakarų, šiaurės vakarų, 7–12 m/s, kai kur gūsiai 15 m/s. Žemiausia oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

6
31
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.