Kelio būklė autostradoje, kaip tolimiausiame užkampyje: kur kelininkai? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kelio būklė autostradoje, kaip tolimiausiame užkampyje: kur kelininkai?

Dalintis:

Pastarosiomis dienomis vis iškrentant sniegui, eismo sąlygos ganėtinai sudėtingos, tačiau vairuotojai pasigenda kelininkų net pagrindiniuose šalies keliuose. Vairuotoja nurodė, jog važiuojant keliu Klaipėda-Kaunas ji nesutiko nei vieno barstytuvo, nors kelias apsnigtas ir slidus.

„Noriu paklausti ar kelininkai dirba administraciniu grafiku? 80 km atstumu nei vienos kelininkų mašinos. Kelyje Klaipėda-Kaunas“, – rašė skaitytoja Aurelija.

Anot AB „Kelių priežiūra“ atstovų, valstybinės reikšmės keliai yra prižiūrimi pagal skirtingus priežiūros lygius, pavyzdžiui, pirmo priežiūros lygio kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda dirbama 24 val. per parą, priežiūra čia vyksta nenutrūkstamai. Tuomet penkto priežiūros lygio kelias, pavyzdžiui, Kietaviškės-Elektrėnai prižiūrimas nuo 9 val. iki 18 val.

Visą informaciją apie kelių būklę ir eismo sąlygas valstybinės reikšmės keliuose galima sužinoti čia arba paskambinus į visą parą dirbantį Eismo informacijos centrą trumpuoju tel. numeriu 1871 bei 8 (5) 232 9677. Juo vairuotojai taip pat gali perduoti informaciją apie sudėtingas eismo sąlygas keliuose: kliūtis, duobes, plikledį, suniokotus ženklus ir kt.

17
15
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.