Kaunietis susirūpinęs: merui siūlo pasistatyti apsaugą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis susirūpinęs: merui siūlo pasistatyti apsaugą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Pamatęs, kaip Kauno savivaldybės tarybos antradienio posėdyje politikams dalijami „šaukimai“ į Rusijos kariuomenę, naujienų portalo skaitytojas susirūpino, ar merui nederėtų pasvarstyti apie griežtesnę apsaugą.

„Po jūsų publikuoto straipsnio kilo susirūpinimas. Dabar matome tokią situaciją, kad kažkoks „gatvės žmogus“ prieina prie miesto mero ir sugalvojęs kažkokią nesąmonę, ją įgyvendina.

Tai dėkui Dievui, kad tai tik lapelis. O kitas neadekvatus, pamatęs tokią galimybę, gali sugalvoti ir raudonais dažais apipilti, ir, gink Dieve, dar kokį peilį išsitrauks.

Aš manau, kad po šito įvykio mūsų merui reiktų susirūpinti apsauga, kad tokie neadekvatūs žmonės negalėtų prisiartinti. Bent minimaliai apsauga tikrai turi būti, kad neaiškūs žmonės nekeltų grėsmės ir nesiartintų.

Laikai dabar labai neramūs, tokį stadioną pastatėme, kiti juk miršta iš pavydo. Kad tik kokia nelaimė neatsitiktų“, – netrukus po tarybos posėdžio svarstė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

53
21
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.