Kaunietį papiktino vaizdas Laisvės alėjoje: sunkvežimiams čia ne vieta | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietį papiktino vaizdas Laisvės alėjoje: sunkvežimiams čia ne vieta

Sunkvežimis Laisvės alėjoje / skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienio popietę redakciją pasiekė pranešimas, kuriame skaitytojas dalinosi liūdesį keliančiais pastebėjimais. Jo nuomone, aptarnaujantis personalas neturėtų važinėti Laisvės alėjos pagrindine gatve.

„Norėčiau atkreipti dėmesį į situaciją Laisvės alėjoje. Gal aš ir neteisus, bet noriu išdėstyti savo poziciją.

Laisvės alėjoje nuo 9 valandos pradeda važinėti kurjeriai pristatantys siuntinius į parduotuves, tokie kaip „Unipak“ ir kiti naudojami sunkvežimiai ir autobusiukai.

Aš suprantu, kad yra patogu privažiuoti prie pat parduotuvių durų ir pristatyti siuntinius ir prekes į parduotuves. Bet, to pasakoje, galima pamatyti, kad naujai sudėtos akmens trinkelės jau yra suskilinėję, matomos tepalų dėmės.

Mano nuomone Laisvės alėja yra skirta pėsčiųjų judėjimui ir tikrai ne komerciniam transportui kiekvieną dieną važinėti.

Laisvės alėją kerta gatvės, kuriose galima pasistatyti transporto priemonę ir su karučiu pristatyti siuntinius ir prekes.

Taip pat vis kalbama apie ekologiją… Kokia ekologija jeigu Laisvės alėjoje, kurioje vaikšto pėstieji važinėja dyzelinės ir benzininės transporto priemonės, kurios teršia orą?

Tai tiek , tikiuosi iš mano padrikų minčių susidūrėte bendrą vaizdą“,- nuogąstavimais ir pastebėjimais dalinosi skaitytojas.

175
67
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.