Nemaloni patirtis stovėjimo aikštelėje: kauniečiui teko susimokėti keliasdešimt kartų brangiau | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nemaloni patirtis stovėjimo aikštelėje: kauniečiui teko susimokėti keliasdešimt kartų brangiau

Mokamas stovėjimas Jonavos gatvėje
Dalintis:

Ketvirtadienio popietę į „Kas vyksta Kaune“ portalą kreipėsi kaunietis, nesupratęs, kodėl už parkavimą turėjo sumokėti gerokai daugiau. 

„Dėl parkavimo programėlės klaidos, už parkavimą prireikė susimokėt keliasdešimt kartų brangiau. Dalinuosi naujiena, kad kitiems taip nenutiktų. Bandžiau naudotis parkomatu, bet kaip tyčia jis neveikė. 3 kart bandžiau, visus kartus nepavyko pereit prie apmokėjimo kortele.

Tada pasinaudojau „Unipark” programėle ir grįžęs buvau nemaloniai nustebintas. Sėdint mašinoje ir aiškinantis situaciją, parkavimo zona nuolat šokinėjo tarp „raudonos” ir „žalios”. Kreipiantis į klientų aptarnavimą, buvo atsakyta, kad šita problema nėra jų bėdos“, – rašė pasipiktinęs skaitytojas.

Mokestis už parkavimą / Skaitytojo nuotr.

Tiesa, K. Mindaugo pr. 18 vienos valandos stovėjimo laikas kainuoja 10 Eur ir mokestis yra skaičiuojamas valandos tikslumu. Tuo metu žaliojoje zonoje 1 val. stovėjimas kainuoja 0.30 Eur, raudonojoje – 1.20 Eur.

1
45
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.